Czasopisma
humanistyczne
O projekcie
Lista
czasopism
Lista
autorów
Lista
wydawnictw
Wyszukiwanie
zaawansowane
Tytuł
Studia Humanistyczne AGH
ISSN
1732-2189
Wydawca
Wydawnictwa Akademii Górniczo-Hutniczej w Krakowie
Inne tytuły
Udostępnij
Liczba artykułów w woluminie: 7
Studia Humanistyczne AGH
2018, Tom 17, Numer 2
Dostępne tomy
2005, Tom 3
2006, Tom 4
2007, Tom 5
2008, Tom 6
2009, Tom 7
2010, Tom 8
2010, Tom 9
2011, Tom 10, Numer 1
2011, Tom 10, Numer 2
2012, Tom 11, Numer 1
2012, Tom 11, Numer 2
2012, Tom 11, Numer 3
2012, Tom 11, Numer 4
2013, Tom 12, Numer 1
2013, Tom 12, Numer 2
2013, Tom 12, Numer 3
2013, Tom 12, Numer 4
2014, Tom 13, Numer 1
2014, Tom 13, Numer 2
2014, Tom 13, Numer 3
2014, Tom 13, Numer 4
2015, Tom 14, Numer 1
2015, Tom 14, Numer 2
2015, Tom 14, Numer 3
2015, Tom 14, Numer 4
2016, Tom 15, Numer 1
2016, Tom 15, Numer 2
2016, Tom 15, Numer 3
2016, Tom 15, Numer 4
2017, Tom 16, Numer 1
2017, Tom 16, Numer 2
2017, Tom 16, Numer 3
2017, Tom 16, Numer 4
2018, Tom 17, Numer 1
2018, Tom 17, Numer 2
Tytuł artykułu
Autorzy
Strony
Czynności
Food fears, food distrust and food exclusion in one postsocialist culture : and beyond
Agata Bachórz
Ewa Kopczyńska
s. 7-13
Pełny tekst
Zacytuj
Udostępnij
Czysty tekst
Pobierz cytat
Ewa Kopczyńska, Agata Bachórz, Food fears, food distrust and food exclusion in one postsocialist culture : and beyond, Studia Humanistyczne AGH, 2018, 17, 2, s. 7-13
BibTeX
Pobierz cytat
@Article{621678, author = "Ewa Kopczyńska, Agata Bachórz", title = "Food fears, food distrust and food exclusion in one postsocialist culture : and beyond", year = 2018, volume = 17, number = 2, journal = Studia Humanistyczne AGH, pages = s. 7-13, }
Fatalité de la maison : food trauma in post-transition polish pop culture
Agata Michalak
s. 15-30
Pełny tekst
Zacytuj
Udostępnij
Czysty tekst
Pobierz cytat
Agata Michalak, Fatalité de la maison : food trauma in post-transition polish pop culture, Studia Humanistyczne AGH, 2018, 17, 2, s. 15-30
BibTeX
Pobierz cytat
@Article{621682, author = "Agata Michalak", title = "Fatalité de la maison : food trauma in post-transition polish pop culture", year = 2018, volume = 17, number = 2, journal = Studia Humanistyczne AGH, pages = s. 15-30, }
Fat-free, high in calories : management of diets in the case of a rare metabolic disorder
Anna Chowaniec-Rylke
s. 31-41
Pełny tekst
Zacytuj
Udostępnij
Czysty tekst
Pobierz cytat
Anna Chowaniec-Rylke, Fat-free, high in calories : management of diets in the case of a rare metabolic disorder, Studia Humanistyczne AGH, 2018, 17, 2, s. 31-41
BibTeX
Pobierz cytat
@Article{621687, author = "Anna Chowaniec-Rylke", title = "Fat-free, high in calories : management of diets in the case of a rare metabolic disorder", year = 2018, volume = 17, number = 2, journal = Studia Humanistyczne AGH, pages = s. 31-41, }
Social contexts of food exclusion
Joanna Krukowska
Dorota Rancew-Sikora
s. 43-62
Pełny tekst
Zacytuj
Udostępnij
Czysty tekst
Pobierz cytat
Joanna Krukowska, Dorota Rancew-Sikora, Social contexts of food exclusion, Studia Humanistyczne AGH, 2018, 17, 2, s. 43-62
BibTeX
Pobierz cytat
@Article{621845, author = "Joanna Krukowska, Dorota Rancew-Sikora", title = "Social contexts of food exclusion", year = 2018, volume = 17, number = 2, journal = Studia Humanistyczne AGH, pages = s. 43-62, }
Food-related concerns and ‘good’ food procurement strategies : from research into eating practices in Poland
Justyna Straczuk
s. 63-77
Pełny tekst
Zacytuj
Udostępnij
Czysty tekst
Pobierz cytat
Justyna Straczuk, Food-related concerns and ‘good’ food procurement strategies : from research into eating practices in Poland, Studia Humanistyczne AGH, 2018, 17, 2, s. 63-77
BibTeX
Pobierz cytat
@Article{621846, author = "Justyna Straczuk", title = "Food-related concerns and ‘good’ food procurement strategies : from research into eating practices in Poland", year = 2018, volume = 17, number = 2, journal = Studia Humanistyczne AGH, pages = s. 63-77, }
How food fears frame criticisms of the food system : a case study of customers of farmers’ markets
Ewa Kopczyńska
s. 79-96
Pełny tekst
Zacytuj
Udostępnij
Czysty tekst
Pobierz cytat
Ewa Kopczyńska, How food fears frame criticisms of the food system : a case study of customers of farmers’ markets, Studia Humanistyczne AGH, 2018, 17, 2, s. 79-96
BibTeX
Pobierz cytat
@Article{621847, author = "Ewa Kopczyńska", title = "How food fears frame criticisms of the food system : a case study of customers of farmers’ markets", year = 2018, volume = 17, number = 2, journal = Studia Humanistyczne AGH, pages = s. 79-96, }
Hidden resources? : households’ strategies for maintaining control over food: between continuity and discontinuity
Agata Bachórz
s. 97-109
Pełny tekst
Zacytuj
Udostępnij
Czysty tekst
Pobierz cytat
Agata Bachórz, Hidden resources? : households’ strategies for maintaining control over food: between continuity and discontinuity, Studia Humanistyczne AGH, 2018, 17, 2, s. 97-109
BibTeX
Pobierz cytat
@Article{621848, author = "Agata Bachórz", title = "Hidden resources? : households’ strategies for maintaining control over food: between continuity and discontinuity", year = 2018, volume = 17, number = 2, journal = Studia Humanistyczne AGH, pages = s. 97-109, }