-
Transformacja, technologia, talerz. Historia spożycia mięsa w USA : (Roger Horowitz, Putting Meat on the American Table. Taste, Technology, Transformation, The John Hopkins University Press, Baltimore 2006, s. XIII, 170) / Jerzy Kochanowski. Opublikowano w: Przegląd Historyczny 2007 / Tom 98 / Numer 2 / s. 277 - 2802007CZYSTY TEKST
Jerzy Kochanowski, Roger Horowitz, Transformacja, technologia, talerz. Historia spożycia mięsa w USA : (Roger Horowitz, Putting Meat on the American Table. Taste, Technology, Transformation, The John Hopkins University Press, Baltimore 2006, s. XIII, 170) / Jerzy Kochanowski., Przegląd Historyczny, 2007 / Tom 98 / Numer 2, s. 277 - 280
BIBTEX@Article{ authors = " Jerzy Kochanowski, Roger Horowitz", title = "Transformacja, technologia, talerz. Historia spożycia mięsa w USA : (Roger Horowitz, Putting Meat on the American Table. Taste, Technology, Transformation, The John Hopkins University Press, Baltimore 2006, s. XIII, 170) / Jerzy Kochanowski.", journal = "Przegląd Historyczny", issue = "2007 / Tom 98 / Numer 2", pages = "277 - 280" }