-
Jak poprawić jakość młodej wołowiny produkowanej w regionie Polski południowo-wschodniej Opublikowano w: Rocznik Przemyski 1995 / Tom 31 / Numer 2 / s. 67 - 781995CZYSTY TEKST
Jan Szarek, Zygmunt Gil, Andrzej Węglarz, Jak poprawić jakość młodej wołowiny produkowanej w regionie Polski południowo-wschodniej, Rocznik Przemyski, 1995 / Tom 31 / Numer 2, s. 67 - 78
BIBTEX@Article{ authors = " Jan Szarek, Zygmunt Gil, Andrzej Węglarz", title = "Jak poprawić jakość młodej wołowiny produkowanej w regionie Polski południowo-wschodniej", journal = "Rocznik Przemyski", issue = "1995 / Tom 31 / Numer 2", pages = "67 - 78" }
-
Porównanie wyróżników barwy mięsa królików różnych grup genetycznych Opublikowano w: Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Agrobiznesu w Łomży 2008 / Numer 1(37) / s. 199 - 2052008CZYSTY TEKST
Piotr Łapa, Weronika Śliwiak, Dorota Maj, Andrzej Węglarz, Porównanie wyróżników barwy mięsa królików różnych grup genetycznych, Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Agrobiznesu w Łomży, 2008 / Numer 1(37), s. 199 - 205
BIBTEX@Article{ authors = " Piotr Łapa, Weronika Śliwiak, Dorota Maj, Andrzej Węglarz", title = "Porównanie wyróżników barwy mięsa królików różnych grup genetycznych", journal = "Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Agrobiznesu w Łomży", issue = "2008 / Numer 1(37)", pages = "199 - 205" }