Ewa Kopczyńska
3 artykuły w 2 czasopismach
-
Food fears, food distrust and food exclusion in one postsocialist culture : and beyond Opublikowano w: Studia Humanistyczne AGH 2018 / Tom 17 / Numer 2 / s. 7 - 132018CZYSTY TEKST
Agata Bachórz, Ewa Kopczyńska, Food fears, food distrust and food exclusion in one postsocialist culture : and beyond, Studia Humanistyczne AGH, 2018 / Tom 17 / Numer 2, s. 7 - 13
BIBTEX@Article{ authors = " Agata Bachórz, Ewa Kopczyńska", title = "Food fears, food distrust and food exclusion in one postsocialist culture : and beyond", journal = "Studia Humanistyczne AGH", issue = "2018 / Tom 17 / Numer 2", pages = "7 - 13" }
-
Historia nauki a socjologia nauki - socjologiczne aspekty koncepcji rozwoju wiedzy u Thomasa S. Kuhna Opublikowano w: Historyka : studia metodologiczne 2005 / Tom 35 / s. 23 - 352005CZYSTY TEKST
Ewa Kopczyńska, Historia nauki a socjologia nauki - socjologiczne aspekty koncepcji rozwoju wiedzy u Thomasa S. Kuhna , Historyka : studia metodologiczne, 2005 / Tom 35, s. 23 - 35
BIBTEX@Article{ authors = " Ewa Kopczyńska", title = "Historia nauki a socjologia nauki - socjologiczne aspekty koncepcji rozwoju wiedzy u Thomasa S. Kuhna ", journal = "Historyka : studia metodologiczne", issue = "2005 / Tom 35", pages = "23 - 35" }
-
How food fears frame criticisms of the food system : a case study of customers of farmers’ markets Opublikowano w: Studia Humanistyczne AGH 2018 / Tom 17 / Numer 2 / s. 79 - 962018CZYSTY TEKST
Ewa Kopczyńska, How food fears frame criticisms of the food system : a case study of customers of farmers’ markets, Studia Humanistyczne AGH, 2018 / Tom 17 / Numer 2, s. 79 - 96
BIBTEX@Article{ authors = " Ewa Kopczyńska", title = "How food fears frame criticisms of the food system : a case study of customers of farmers’ markets", journal = "Studia Humanistyczne AGH", issue = "2018 / Tom 17 / Numer 2", pages = "79 - 96" }