Władysław Korzeniowski
2 artykuły w 1 czasopismach
-
Podstawowy skład chemiczny mięsa dzików Opublikowano w: Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Agrobiznesu w Łomży 2011 / Numer 47 / s. 114 - 1212011CZYSTY TEKST
Władysław Korzeniowski, Tomasz Żmijewski, Podstawowy skład chemiczny mięsa dzików, Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Agrobiznesu w Łomży, 2011 / Numer 47, s. 114 - 121
BIBTEX@Article{ authors = " Władysław Korzeniowski, Tomasz Żmijewski", title = "Podstawowy skład chemiczny mięsa dzików", journal = "Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Agrobiznesu w Łomży", issue = "2011 / Numer 47", pages = "114 - 121" }
-
Uzysk zasadniczych elementów otrzymanych z rozbioru tusz dzików oraz zawartości w nich mięsa, tłuszczu i kości Opublikowano w: Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Agrobiznesu w Łomży 2011 / Numer 47 / s. 122 - 1332011CZYSTY TEKST
Władysław Korzeniowski, Tomasz Żmijewski, Uzysk zasadniczych elementów otrzymanych z rozbioru tusz dzików oraz zawartości w nich mięsa, tłuszczu i kości, Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Agrobiznesu w Łomży, 2011 / Numer 47, s. 122 - 133
BIBTEX@Article{ authors = " Władysław Korzeniowski, Tomasz Żmijewski", title = "Uzysk zasadniczych elementów otrzymanych z rozbioru tusz dzików oraz zawartości w nich mięsa, tłuszczu i kości", journal = "Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Agrobiznesu w Łomży", issue = "2011 / Numer 47", pages = "122 - 133" }