Anna Chrupczalska-Laskowska
1 artykuły w 1 czasopismach
TYTUŁ ARTYKUŁU
ROK
CZYNNOŚCI
-
Jaja na trzepaku, Pęczak nie pęka, Czarna piękność – język i styl przepisów kulinarnych Marty Gessler Opublikowano w: Językoznawstwo : współczesne badania, problemy i analizy językoznawcze 2013 / Tom 7 / s. 23 - 322013CZYSTY TEKST
Anna Chrupczalska-Laskowska, Jaja na trzepaku, Pęczak nie pęka, Czarna piękność – język i styl przepisów kulinarnych Marty Gessler, Językoznawstwo : współczesne badania, problemy i analizy językoznawcze, 2013 / Tom 7, s. 23 - 32
BIBTEX@Article{ authors = " Anna Chrupczalska-Laskowska", title = "Jaja na trzepaku, Pęczak nie pęka, Czarna piękność – język i styl przepisów kulinarnych Marty Gessler", journal = "Językoznawstwo : współczesne badania, problemy i analizy językoznawcze", issue = "2013 / Tom 7", pages = "23 - 32" }