TYTUŁ ARTYKUŁU
ROK
CZYNNOŚCI
-
HACCP jako podstawa działalności polskich przedsiębiorstw branży spożywczej na rynku Unii Europejskiej Opublikowano w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio H, Oeconomia 2004 / Tom 38 / s. 301 - 3132004CZYSTY TEKST
Elżbieta Skrzypek, Mirosław Michalski, Agnieszka Próchniak, Alina Wnuk, HACCP jako podstawa działalności polskich przedsiębiorstw branży spożywczej na rynku Unii Europejskiej, Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio H, Oeconomia, 2004 / Tom 38, s. 301 - 313
BIBTEX@Article{ authors = " Elżbieta Skrzypek, Mirosław Michalski, Agnieszka Próchniak, Alina Wnuk", title = "HACCP jako podstawa działalności polskich przedsiębiorstw branży spożywczej na rynku Unii Europejskiej", journal = "Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio H, Oeconomia", issue = "2004 / Tom 38", pages = "301 - 313" }