Krystian Bigos
2 artykuły w 2 czasopismach
-
Wpływ szybkości internacjonalizacji i kapitału zagranicznego na intensywność eksportu : przypadek startupów międzynarodowych Opublikowano w: International Entrepreneurship Review 2019 / Tom 5 / Numer 1 / s. 9 - 212019CZYSTY TEKST
Krystian Bigos, Wpływ szybkości internacjonalizacji i kapitału zagranicznego na intensywność eksportu : przypadek startupów międzynarodowych, International Entrepreneurship Review, 2019 / Tom 5 / Numer 1, s. 9 - 21
BIBTEX@Article{ authors = " Krystian Bigos", title = "Wpływ szybkości internacjonalizacji i kapitału zagranicznego na intensywność eksportu : przypadek startupów międzynarodowych", journal = "International Entrepreneurship Review", issue = "2019 / Tom 5 / Numer 1", pages = "9 - 21" }
-
Struktura polskiego eksportu wyrobów czekoladowych : ujęcie wartościowe i przestrzenne Opublikowano w: Przedsiębiorczość Międzynarodowa 2017 / Tom 3 / Numer 2 / s. 147 - 1562017CZYSTY TEKST
Krystian Bigos, Struktura polskiego eksportu wyrobów czekoladowych : ujęcie wartościowe i przestrzenne, Przedsiębiorczość Międzynarodowa, 2017 / Tom 3 / Numer 2, s. 147 - 156
BIBTEX@Article{ authors = " Krystian Bigos", title = "Struktura polskiego eksportu wyrobów czekoladowych : ujęcie wartościowe i przestrzenne", journal = "Przedsiębiorczość Międzynarodowa", issue = "2017 / Tom 3 / Numer 2", pages = "147 - 156" }