Ewelina Hallmann
3 artykuły w 2 czasopismach
-
Evolution of Cytotoxicity of Sodium Benzoate and Fresh and Boiled Green Chili Pepper («Capsicum Annuum» L.) on Human Red Blood Cells Opublikowano w: World Scientific News 2018 / Tom 110 / s. 1 - 122018CZYSTY TEKST
Erni Erniati, Ewelina Hallmann, Klaudia Kopczyńska, Katarzyna Król, Alicja Ponder, Franziska Zakaria Rungkat, Evolution of Cytotoxicity of Sodium Benzoate and Fresh and Boiled Green Chili Pepper («Capsicum Annuum» L.) on Human Red Blood Cells , World Scientific News, 2018 / Tom 110, s. 1 - 12
BIBTEX@Article{ authors = " Erni Erniati, Ewelina Hallmann, Klaudia Kopczyńska, Katarzyna Król, Alicja Ponder, Franziska Zakaria Rungkat", title = "Evolution of Cytotoxicity of Sodium Benzoate and Fresh and Boiled Green Chili Pepper («Capsicum Annuum» L.) on Human Red Blood Cells ", journal = "World Scientific News", issue = "2018 / Tom 110", pages = "1 - 12" }
-
Charakterystyka europejskich konsumentów żywności ekologicznej - motywy, działania i implikacje Opublikowano w: Problemy Zarządzania 2016 / Tom 14 / Numer 1 (2) / s. 100 - 1082016CZYSTY TEKST
Ewelina Hallmann, Renata Kazimierczak, Dominika Średnicka-Tober, Charakterystyka europejskich konsumentów żywności ekologicznej - motywy, działania i implikacje , Problemy Zarządzania, 2016 / Tom 14 / Numer 1 (2), s. 100 - 108
BIBTEX@Article{ authors = " Ewelina Hallmann, Renata Kazimierczak, Dominika Średnicka-Tober", title = "Charakterystyka europejskich konsumentów żywności ekologicznej - motywy, działania i implikacje ", journal = "Problemy Zarządzania", issue = "2016 / Tom 14 / Numer 1 (2)", pages = "100 - 108" }
-
Comparative Evaluation of the Nutritional Value and the Content of Bioactive Compounds in the Fruit of Individual Species of Chaenomeles and Quince Opublikowano w: World Scientific News 2017 / Tom 73 / Numer 2 / s. 101 - 1082017CZYSTY TEKST
Ewelina Hallmann, Alicja Ponder, Comparative Evaluation of the Nutritional Value and the Content of Bioactive Compounds in the Fruit of Individual Species of Chaenomeles and Quince , World Scientific News, 2017 / Tom 73 / Numer 2, s. 101 - 108
BIBTEX@Article{ authors = " Ewelina Hallmann, Alicja Ponder", title = "Comparative Evaluation of the Nutritional Value and the Content of Bioactive Compounds in the Fruit of Individual Species of Chaenomeles and Quince ", journal = "World Scientific News", issue = "2017 / Tom 73 / Numer 2", pages = "101 - 108" }