Ryszard Zadernowski
1 artykuły w 1 czasopismach
TYTUŁ ARTYKUŁU
ROK
CZYNNOŚCI
-
Zmiany w zawartości błonnika pokarmowego w dojrzewających korzeniach marchwi = Changes in the content dietary fiber in maturing roots of carrots Opublikowano w: Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Agrobiznesu w Łomży 2016 / Numer 1(61) / s. 45 - 572016CZYSTY TEKST
Beata Piłat, Ryszard Zadernowski, Zmiany w zawartości błonnika pokarmowego w dojrzewających korzeniach marchwi = Changes in the content dietary fiber in maturing roots of carrots, Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Agrobiznesu w Łomży, 2016 / Numer 1(61), s. 45 - 57
BIBTEX@Article{ authors = " Beata Piłat, Ryszard Zadernowski", title = "Zmiany w zawartości błonnika pokarmowego w dojrzewających korzeniach marchwi = Changes in the content dietary fiber in maturing roots of carrots", journal = "Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Agrobiznesu w Łomży", issue = "2016 / Numer 1(61)", pages = "45 - 57" }