-
Poziomy metali szkodliwych dla zdrowia w różnych typach żywności = Levels of Metals Harmful to Health in Various Types of Food Opublikowano w: Studia Ecologiae et Bioethicae 2021 / Tom 19 / Numer 1 / s. 155 - 1222021CZYSTY TEKST
Katarzyna Góralczyk, Anita Dziubak, Adrianna Kręźlewicz, Poziomy metali szkodliwych dla zdrowia w różnych typach żywności = Levels of Metals Harmful to Health in Various Types of Food , Studia Ecologiae et Bioethicae, 2021 / Tom 19 / Numer 1, s. 155 - 122
BIBTEX@Article{ authors = " Katarzyna Góralczyk, Anita Dziubak, Adrianna Kręźlewicz", title = "Poziomy metali szkodliwych dla zdrowia w różnych typach żywności = Levels of Metals Harmful to Health in Various Types of Food ", journal = "Studia Ecologiae et Bioethicae", issue = "2021 / Tom 19 / Numer 1", pages = "155 - 122" }
-
Czy żywność ekologiczna rzeczywiście jest najlepsza? Opublikowano w: Studia Ecologiae et Bioethicae 2018 / Tom 16 / Numer 4 / s. 51 - 562018CZYSTY TEKST
Katarzyna Góralczyk, Czy żywność ekologiczna rzeczywiście jest najlepsza? , Studia Ecologiae et Bioethicae, 2018 / Tom 16 / Numer 4, s. 51 - 56
BIBTEX@Article{ authors = " Katarzyna Góralczyk", title = "Czy żywność ekologiczna rzeczywiście jest najlepsza? ", journal = "Studia Ecologiae et Bioethicae", issue = "2018 / Tom 16 / Numer 4", pages = "51 - 56" }