-
Postrzeganie żywności o działaniu prozdrowotnym jako determinanta zachowań nabywczych konsumentów Opublikowano w: Studia i Prace Wydziału Nauk Ekonomicznych i Zarządzania 2016 / Tom 43 / Numer 3 / s. 143 - 1522016CZYSTY TEKST
Marzena Jeżewska-Zychowicz, Iwona Kowalczuk, Postrzeganie żywności o działaniu prozdrowotnym jako determinanta zachowań nabywczych konsumentów, Studia i Prace Wydziału Nauk Ekonomicznych i Zarządzania, 2016 / Tom 43 / Numer 3, s. 143 - 152
BIBTEX@Article{ authors = " Marzena Jeżewska-Zychowicz, Iwona Kowalczuk", title = "Postrzeganie żywności o działaniu prozdrowotnym jako determinanta zachowań nabywczych konsumentów", journal = "Studia i Prace Wydziału Nauk Ekonomicznych i Zarządzania", issue = "2016 / Tom 43 / Numer 3", pages = "143 - 152" }
-
Innowacyjność konsumentów na rynku żywności Opublikowano w: Studia i Prace Wydziału Nauk Ekonomicznych i Zarządzania 2016 / Tom 43 / Numer 3 / s. 177 - 1862016CZYSTY TEKST
Marzena Jeżewska-Zychowicz, Innowacyjność konsumentów na rynku żywności, Studia i Prace Wydziału Nauk Ekonomicznych i Zarządzania, 2016 / Tom 43 / Numer 3, s. 177 - 186
BIBTEX@Article{ authors = " Marzena Jeżewska-Zychowicz", title = "Innowacyjność konsumentów na rynku żywności", journal = "Studia i Prace Wydziału Nauk Ekonomicznych i Zarządzania", issue = "2016 / Tom 43 / Numer 3", pages = "177 - 186" }