TYTUŁ ARTYKUŁU
ROK
CZYNNOŚCI
-
Skład kwasów tłuszczowych i twardość czekolad gorzkich o różnej zawartości miazgi kakaowej Opublikowano w: Journal of Education, Health and Sport 2015 / Tom 5 / Numer 9 / s. 141 - 1482015CZYSTY TEKST
Renata Taradejna, Beata Roszkowska, Magdalena Parzych, Skład kwasów tłuszczowych i twardość czekolad gorzkich o różnej zawartości miazgi kakaowej, Journal of Education, Health and Sport, 2015 / Tom 5 / Numer 9, s. 141 - 148
BIBTEX@Article{ authors = " Renata Taradejna, Beata Roszkowska, Magdalena Parzych", title = "Skład kwasów tłuszczowych i twardość czekolad gorzkich o różnej zawartości miazgi kakaowej", journal = "Journal of Education, Health and Sport", issue = "2015 / Tom 5 / Numer 9", pages = "141 - 148" }