Beata Roszkowska
5 artykuły w 1 czasopismach
-
Spożycie mlecznych napojów fermentowanych przez osoby z różną tolerancją laktozy Opublikowano w: Journal of Education, Health and Sport 2014 / Tom 4 / Numer 10 / s. 107 - 1122014CZYSTY TEKST
Maria Baranowska, Iwona Batyk, Aneta Dąbrowska, Monika Hryniawska, Marian Kujawski, Beata Roszkowska, Spożycie mlecznych napojów fermentowanych przez osoby z różną tolerancją laktozy, Journal of Education, Health and Sport, 2014 / Tom 4 / Numer 10, s. 107 - 112
BIBTEX@Article{ authors = " Maria Baranowska, Iwona Batyk, Aneta Dąbrowska, Monika Hryniawska, Marian Kujawski, Beata Roszkowska", title = "Spożycie mlecznych napojów fermentowanych przez osoby z różną tolerancją laktozy", journal = "Journal of Education, Health and Sport", issue = "2014 / Tom 4 / Numer 10", pages = "107 - 112" }
-
Ocena dostępności i zapotrzebowania na produkty mleczarskie o obniżonej zawartości laktozy Opublikowano w: Journal of Education, Health and Sport 2014 / Tom 4 / Numer 10 / s. 113 - 1222014CZYSTY TEKST
Maria Baranowska, Iwona Michalina Batyk, Aneta Dąbrowska, Monika Hryniawska, Marian Kujawski, Beata Roszkowska, Ocena dostępności i zapotrzebowania na produkty mleczarskie o obniżonej zawartości laktozy, Journal of Education, Health and Sport, 2014 / Tom 4 / Numer 10, s. 113 - 122
BIBTEX@Article{ authors = " Maria Baranowska, Iwona Michalina Batyk, Aneta Dąbrowska, Monika Hryniawska, Marian Kujawski, Beata Roszkowska", title = "Ocena dostępności i zapotrzebowania na produkty mleczarskie o obniżonej zawartości laktozy", journal = "Journal of Education, Health and Sport", issue = "2014 / Tom 4 / Numer 10", pages = "113 - 122" }
-
Miąższ dyni jako surowiec do otrzymywania naturalnych produktów kandyzowanych Opublikowano w: Journal of Education, Health and Sport 2015 / Tom 5 / Numer 9 / s. 127 - 1402015CZYSTY TEKST
Beata Piłat, Beata Roszkowska, Miąższ dyni jako surowiec do otrzymywania naturalnych produktów kandyzowanych, Journal of Education, Health and Sport, 2015 / Tom 5 / Numer 9, s. 127 - 140
BIBTEX@Article{ authors = " Beata Piłat, Beata Roszkowska", title = "Miąższ dyni jako surowiec do otrzymywania naturalnych produktów kandyzowanych", journal = "Journal of Education, Health and Sport", issue = "2015 / Tom 5 / Numer 9", pages = "127 - 140" }
-
Skład kwasów tłuszczowych i twardość czekolad gorzkich o różnej zawartości miazgi kakaowej Opublikowano w: Journal of Education, Health and Sport 2015 / Tom 5 / Numer 9 / s. 141 - 1482015CZYSTY TEKST
Magdalena Parzych, Beata Roszkowska, Renata Taradejna, Skład kwasów tłuszczowych i twardość czekolad gorzkich o różnej zawartości miazgi kakaowej, Journal of Education, Health and Sport, 2015 / Tom 5 / Numer 9, s. 141 - 148
BIBTEX@Article{ authors = " Magdalena Parzych, Beata Roszkowska, Renata Taradejna", title = "Skład kwasów tłuszczowych i twardość czekolad gorzkich o różnej zawartości miazgi kakaowej", journal = "Journal of Education, Health and Sport", issue = "2015 / Tom 5 / Numer 9", pages = "141 - 148" }
-
Prozdrowotne właściwości wybranych olejów roślinnych Opublikowano w: Journal of Education, Health and Sport 2014 / Tom 4 / Numer 10 / s. 183 - 1882014CZYSTY TEKST
Iwona Batyk, Aneta Dąbrowska, Beata Roszkowska, Prozdrowotne właściwości wybranych olejów roślinnych, Journal of Education, Health and Sport, 2014 / Tom 4 / Numer 10, s. 183 - 188
BIBTEX@Article{ authors = " Iwona Batyk, Aneta Dąbrowska, Beata Roszkowska", title = "Prozdrowotne właściwości wybranych olejów roślinnych", journal = "Journal of Education, Health and Sport", issue = "2014 / Tom 4 / Numer 10", pages = "183 - 188" }