-
Miąższ dyni jako surowiec do otrzymywania naturalnych produktów kandyzowanych Opublikowano w: Journal of Education, Health and Sport 2015 / Tom 5 / Numer 9 / s. 127 - 1402015CZYSTY TEKST
Beata Roszkowska, Beata Piłat, Miąższ dyni jako surowiec do otrzymywania naturalnych produktów kandyzowanych, Journal of Education, Health and Sport, 2015 / Tom 5 / Numer 9, s. 127 - 140
BIBTEX@Article{ authors = " Beata Roszkowska, Beata Piłat", title = "Miąższ dyni jako surowiec do otrzymywania naturalnych produktów kandyzowanych", journal = "Journal of Education, Health and Sport", issue = "2015 / Tom 5 / Numer 9", pages = "127 - 140" }
-
Zmiany w zawartości błonnika pokarmowego w dojrzewających korzeniach marchwi = Changes in the content dietary fiber in maturing roots of carrots Opublikowano w: Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Agrobiznesu w Łomży 2016 / Numer 1(61) / s. 45 - 572016CZYSTY TEKST
Beata Piłat, Zmiany w zawartości błonnika pokarmowego w dojrzewających korzeniach marchwi = Changes in the content dietary fiber in maturing roots of carrots, Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Agrobiznesu w Łomży, 2016 / Numer 1(61), s. 45 - 57
BIBTEX@Article{ authors = " Beata Piłat", title = "Zmiany w zawartości błonnika pokarmowego w dojrzewających korzeniach marchwi = Changes in the content dietary fiber in maturing roots of carrots", journal = "Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Agrobiznesu w Łomży", issue = "2016 / Numer 1(61)", pages = "45 - 57" }