-
Spożycie mlecznych napojów fermentowanych przez osoby z różną tolerancją laktozy Opublikowano w: Journal of Education, Health and Sport 2014 / Tom 4 / Numer 10 / s. 107 - 1122014CZYSTY TEKST
Aneta Dąbrowska, Maria Baranowska, Iwona Batyk, Marian Kujawski, Monika Hryniawska, Beata Roszkowska, Spożycie mlecznych napojów fermentowanych przez osoby z różną tolerancją laktozy, Journal of Education, Health and Sport, 2014 / Tom 4 / Numer 10, s. 107 - 112
BIBTEX@Article{ authors = " Aneta Dąbrowska, Maria Baranowska, Iwona Batyk, Marian Kujawski, Monika Hryniawska, Beata Roszkowska", title = "Spożycie mlecznych napojów fermentowanych przez osoby z różną tolerancją laktozy", journal = "Journal of Education, Health and Sport", issue = "2014 / Tom 4 / Numer 10", pages = "107 - 112" }
-
Ocena dostępności i zapotrzebowania na produkty mleczarskie o obniżonej zawartości laktozy Opublikowano w: Journal of Education, Health and Sport 2014 / Tom 4 / Numer 10 / s. 113 - 1222014CZYSTY TEKST
Maria Baranowska, Aneta Dąbrowska, Iwona Michalina Batyk, Marian Kujawski, Monika Hryniawska, Beata Roszkowska, Ocena dostępności i zapotrzebowania na produkty mleczarskie o obniżonej zawartości laktozy, Journal of Education, Health and Sport, 2014 / Tom 4 / Numer 10, s. 113 - 122
BIBTEX@Article{ authors = " Maria Baranowska, Aneta Dąbrowska, Iwona Michalina Batyk, Marian Kujawski, Monika Hryniawska, Beata Roszkowska", title = "Ocena dostępności i zapotrzebowania na produkty mleczarskie o obniżonej zawartości laktozy", journal = "Journal of Education, Health and Sport", issue = "2014 / Tom 4 / Numer 10", pages = "113 - 122" }