-
Polskie kuchnie regionalne i ich miejsce w turystyce kulinarnej na obszarach wiejskich Opublikowano w: Turystyka Kulturowa 2018 / Numer 7 / s. 132 - 1572018CZYSTY TEKST
Dominik Orłowski, Polskie kuchnie regionalne i ich miejsce w turystyce kulinarnej na obszarach wiejskich , Turystyka Kulturowa, 2018 / Numer 7, s. 132 - 157
BIBTEX@Article{ authors = " Dominik Orłowski", title = "Polskie kuchnie regionalne i ich miejsce w turystyce kulinarnej na obszarach wiejskich ", journal = "Turystyka Kulturowa", issue = "2018 / Numer 7", pages = "132 - 157" }
-
Praktyki kulinarne związane z wyrobem tradycyjnych produktów żywnościowych jako element rozwoju turystyki kulinarnej Opublikowano w: Turystyka Kulturowa 2022 / Numer 3 / s. 145 - 1812022CZYSTY TEKST
Dominik Orłowski, Praktyki kulinarne związane z wyrobem tradycyjnych produktów żywnościowych jako element rozwoju turystyki kulinarnej , Turystyka Kulturowa, 2022 / Numer 3, s. 145 - 181
BIBTEX@Article{ authors = " Dominik Orłowski", title = "Praktyki kulinarne związane z wyrobem tradycyjnych produktów żywnościowych jako element rozwoju turystyki kulinarnej ", journal = "Turystyka Kulturowa", issue = "2022 / Numer 3", pages = "145 - 181" }