-
Comparative Evaluation of the Nutritional Value and the Content of Bioactive Compounds in the Fruit of Individual Species of Chaenomeles and Quince Opublikowano w: World Scientific News 2017 / Tom 73 / Numer 2 / s. 101 - 1082017CZYSTY TEKST
Alicja Ponder, Ewelina Hallmann, Comparative Evaluation of the Nutritional Value and the Content of Bioactive Compounds in the Fruit of Individual Species of Chaenomeles and Quince , World Scientific News, 2017 / Tom 73 / Numer 2, s. 101 - 108
BIBTEX@Article{ authors = " Alicja Ponder, Ewelina Hallmann", title = "Comparative Evaluation of the Nutritional Value and the Content of Bioactive Compounds in the Fruit of Individual Species of Chaenomeles and Quince ", journal = "World Scientific News", issue = "2017 / Tom 73 / Numer 2", pages = "101 - 108" }
-
Charakterystyka europejskich konsumentów żywności ekologicznej - motywy, działania i implikacje Opublikowano w: Problemy Zarządzania 2016 / Tom 14 / Numer 1 (2) / s. 100 - 1082016CZYSTY TEKST
Dominika Średnicka-Tober, Renata Kazimierczak, Ewelina Hallmann, Charakterystyka europejskich konsumentów żywności ekologicznej - motywy, działania i implikacje , Problemy Zarządzania, 2016 / Tom 14 / Numer 1 (2), s. 100 - 108
BIBTEX@Article{ authors = " Dominika Średnicka-Tober, Renata Kazimierczak, Ewelina Hallmann", title = "Charakterystyka europejskich konsumentów żywności ekologicznej - motywy, działania i implikacje ", journal = "Problemy Zarządzania", issue = "2016 / Tom 14 / Numer 1 (2)", pages = "100 - 108" }