TYTUŁ ARTYKUŁU
ROK
CZYNNOŚCI
-
Jakość mikrobiologiczna wody wykorzystywanej w produkcji przez Okręgową Spółdzielnię Mleczarską w Piątnicy Opublikowano w: Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Agrobiznesu w Łomży 2009 / Numer 1(39) / s. 249 - 2552009CZYSTY TEKST
Jolanta Sienkiewicz, Piotr Ponichtera, Justyna Wnorowska, Jakość mikrobiologiczna wody wykorzystywanej w produkcji przez Okręgową Spółdzielnię Mleczarską w Piątnicy, Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Agrobiznesu w Łomży, 2009 / Numer 1(39), s. 249 - 255
BIBTEX@Article{ authors = " Jolanta Sienkiewicz, Piotr Ponichtera, Justyna Wnorowska", title = "Jakość mikrobiologiczna wody wykorzystywanej w produkcji przez Okręgową Spółdzielnię Mleczarską w Piątnicy", journal = "Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Agrobiznesu w Łomży", issue = "2009 / Numer 1(39)", pages = "249 - 255" }