TYTUŁ ARTYKUŁU
ROK
CZYNNOŚCI
-
Podstawy konsumpcji mięsa w neolicie na terenie ziem polskich w świetle źródeł archeozoologicznych / Beata Laprus-Madej. Opublikowano w: Studia i Materiały Archeologiczne 2000 / Tom 10 / s. 89 - 1272000CZYSTY TEKST
Beata Laprus-Madej, Podstawy konsumpcji mięsa w neolicie na terenie ziem polskich w świetle źródeł archeozoologicznych / Beata Laprus-Madej., Studia i Materiały Archeologiczne, 2000 / Tom 10, s. 89 - 127
BIBTEX@Article{ authors = " Beata Laprus-Madej", title = "Podstawy konsumpcji mięsa w neolicie na terenie ziem polskich w świetle źródeł archeozoologicznych / Beata Laprus-Madej.", journal = "Studia i Materiały Archeologiczne", issue = "2000 / Tom 10", pages = "89 - 127" }