-
Strategia rozwoju turystyki kulinarnej na przykładzie Festiwalu Smaków w Uniejowie Opublikowano w: Biuletyn Uniejowski 2019 / Numer 8 / s. 115 - 1302019CZYSTY TEKST
Agnieszka Owczarek, Karolina Smętkiewicz, Strategia rozwoju turystyki kulinarnej na przykładzie Festiwalu Smaków w Uniejowie, Biuletyn Uniejowski, 2019 / Numer 8, s. 115 - 130
BIBTEX@Article{ authors = " Agnieszka Owczarek, Karolina Smętkiewicz", title = "Strategia rozwoju turystyki kulinarnej na przykładzie Festiwalu Smaków w Uniejowie", journal = "Biuletyn Uniejowski", issue = "2019 / Numer 8", pages = "115 - 130" }
-
Lokalne produkty uniejowskie jako narzędzie promocyjne gminy i pamiątka z podróży Opublikowano w: Biuletyn Uniejowski 2020 / Numer 9 / s. 169 - 1902020CZYSTY TEKST
Agnieszka Owczarek, Lokalne produkty uniejowskie jako narzędzie promocyjne gminy i pamiątka z podróży, Biuletyn Uniejowski, 2020 / Numer 9, s. 169 - 190
BIBTEX@Article{ authors = " Agnieszka Owczarek", title = "Lokalne produkty uniejowskie jako narzędzie promocyjne gminy i pamiątka z podróży", journal = "Biuletyn Uniejowski", issue = "2020 / Numer 9", pages = "169 - 190" }