Dominika Jakubowska
3 artykuły w 2 czasopismach
-
Possibilities of Minimising Risks Associated with Threats to Safety of Meat Products Opublikowano w: Olsztyn Economic Journal 2012 / Tom 7 / Numer 1 / s. 41 - 492012CZYSTY TEKST
Dominika Jakubowska, Monika Radzymińska, Possibilities of Minimising Risks Associated with Threats to Safety of Meat Products, Olsztyn Economic Journal, 2012 / Tom 7 / Numer 1, s. 41 - 49
BIBTEX@Article{ authors = " Dominika Jakubowska, Monika Radzymińska", title = "Possibilities of Minimising Risks Associated with Threats to Safety of Meat Products", journal = "Olsztyn Economic Journal", issue = "2012 / Tom 7 / Numer 1", pages = "41 - 49" }
-
Postawy i zachowania nabywcze konsumentów wybranych narodowości wobec ryzyka związanego z konsumpcją produktów mięsnych Opublikowano w: Zeszyty Naukowe Ostrołęckiego Towarzystwa Naukowego 2009 / Tom 23 / s. 245 - 2522009CZYSTY TEKST
Dominika Jakubowska, Monika Radzymińska, Postawy i zachowania nabywcze konsumentów wybranych narodowości wobec ryzyka związanego z konsumpcją produktów mięsnych , Zeszyty Naukowe Ostrołęckiego Towarzystwa Naukowego, 2009 / Tom 23, s. 245 - 252
BIBTEX@Article{ authors = " Dominika Jakubowska, Monika Radzymińska", title = "Postawy i zachowania nabywcze konsumentów wybranych narodowości wobec ryzyka związanego z konsumpcją produktów mięsnych ", journal = "Zeszyty Naukowe Ostrołęckiego Towarzystwa Naukowego", issue = "2009 / Tom 23", pages = "245 - 252" }
-
Factors influencing university students behavior in the moment of information about meat-safety hazard Opublikowano w: Zeszyty Naukowe Ostrołęckiego Towarzystwa Naukowego 2011 / Tom 25 / s. 591 - 6002011CZYSTY TEKST
Dominika Jakubowska, Monika Radzymińska, Mirosław Rosak, Factors influencing university students behavior in the moment of information about meat-safety hazard , Zeszyty Naukowe Ostrołęckiego Towarzystwa Naukowego, 2011 / Tom 25, s. 591 - 600
BIBTEX@Article{ authors = " Dominika Jakubowska, Monika Radzymińska, Mirosław Rosak", title = "Factors influencing university students behavior in the moment of information about meat-safety hazard ", journal = "Zeszyty Naukowe Ostrołęckiego Towarzystwa Naukowego", issue = "2011 / Tom 25", pages = "591 - 600" }