Adolf Horubała
3 articles in 1 journals
-
Sprawozdanie z działalności Towarzystwa w 1993 r. : Sprawozdanie z działalności Wydziałów : Wydział VI nauk technicznych : Streszczenia : Promieniowanie jonizujące w technologii żywności Published in: Rocznik Towarzystwa Naukowego Warszawskiego 1993 / Tom 56 / p. 841993Plain Text
Adolf Horubała, Sprawozdanie z działalności Towarzystwa w 1993 r. : Sprawozdanie z działalności Wydziałów : Wydział VI nauk technicznych : Streszczenia : Promieniowanie jonizujące w technologii żywności , Rocznik Towarzystwa Naukowego Warszawskiego, 1993 / Tom 56, s. 84
BIBTEX@Article{ authors = "Adolf Horubała", title = "Sprawozdanie z działalności Towarzystwa w 1993 r. : Sprawozdanie z działalności Wydziałów : Wydział VI nauk technicznych : Streszczenia : Promieniowanie jonizujące w technologii żywności ", journal = "Rocznik Towarzystwa Naukowego Warszawskiego", issue = "1993 / Tom 56", pages = "84" }
-
Sprawozdanie z działalności Towarzystwa w 2000 r. : Sprawozdanie z działalności Wydziałów Towarzystwa : Wydział VI Nauk Technicznych : Referaty i streszczenia : Polifenole w żywności [Streszczenie] Published in: Rocznik Towarzystwa Naukowego Warszawskiego 2000 / Tom 62_63 / p. 128 - 1292000Plain Text
Adolf Horubała, Sprawozdanie z działalności Towarzystwa w 2000 r. : Sprawozdanie z działalności Wydziałów Towarzystwa : Wydział VI Nauk Technicznych : Referaty i streszczenia : Polifenole w żywności [Streszczenie] , Rocznik Towarzystwa Naukowego Warszawskiego, 2000 / Tom 62_63, s. 128 - 129
BIBTEX@Article{ authors = "Adolf Horubała", title = "Sprawozdanie z działalności Towarzystwa w 2000 r. : Sprawozdanie z działalności Wydziałów Towarzystwa : Wydział VI Nauk Technicznych : Referaty i streszczenia : Polifenole w żywności [Streszczenie] ", journal = "Rocznik Towarzystwa Naukowego Warszawskiego", issue = "2000 / Tom 62_63", pages = "128 - 129" }
-
Sprawozdanie z działalności Towarzystwa w 1994 r. : Sprawozdanie z działalności Wydziałów : Wydział VI nauk technicznych : Streszczenia : Niektóre zagadnienia jakości żywności ekologicznej Published in: Rocznik Towarzystwa Naukowego Warszawskiego 1994 / Tom 57 / p. 129 - 1301994Plain Text
Adolf Horubała, Sprawozdanie z działalności Towarzystwa w 1994 r. : Sprawozdanie z działalności Wydziałów : Wydział VI nauk technicznych : Streszczenia : Niektóre zagadnienia jakości żywności ekologicznej , Rocznik Towarzystwa Naukowego Warszawskiego, 1994 / Tom 57, s. 129 - 130
BIBTEX@Article{ authors = "Adolf Horubała", title = "Sprawozdanie z działalności Towarzystwa w 1994 r. : Sprawozdanie z działalności Wydziałów : Wydział VI nauk technicznych : Streszczenia : Niektóre zagadnienia jakości żywności ekologicznej ", journal = "Rocznik Towarzystwa Naukowego Warszawskiego", issue = "1994 / Tom 57", pages = "129 - 130" }