TYTUŁ ARTYKUŁU
ROK
CZYNNOŚCI
-
Jakość żywności a preferencje konsumentów / Maria Nieżurawska, Lech Nieżurawski. Opublikowano w: Acta Universitatis Nicolai Copernici. Nauki Humanistyczno-Społeczne. Ekonomia 2002 / Tom 32 / s. 267 - 2782002CZYSTY TEKST
Lech Nieżurawski, Maria Nieżurawska, Jakość żywności a preferencje konsumentów / Maria Nieżurawska, Lech Nieżurawski., Acta Universitatis Nicolai Copernici. Nauki Humanistyczno-Społeczne. Ekonomia, 2002 / Tom 32, s. 267 - 278
BIBTEX@Article{ authors = " Lech Nieżurawski, Maria Nieżurawska", title = "Jakość żywności a preferencje konsumentów / Maria Nieżurawska, Lech Nieżurawski.", journal = "Acta Universitatis Nicolai Copernici. Nauki Humanistyczno-Społeczne. Ekonomia", issue = "2002 / Tom 32", pages = "267 - 278" }