TYTUŁ ARTYKUŁU
ROK
CZYNNOŚCI
-
Konsumpcja mięsa w średniowieczu oraz w czasach nowożytnych na terenie obecnych ziem Polski w świetle danych archeologicznych / Anna Gręzak, Beata Kurach. Opublikowano w: Archeologia Polski 1996 / Tom 41 / Numer 1-2 / s. 139 - 1671996CZYSTY TEKST
Beata Kurach, Anna Gręzak, Konsumpcja mięsa w średniowieczu oraz w czasach nowożytnych na terenie obecnych ziem Polski w świetle danych archeologicznych / Anna Gręzak, Beata Kurach., Archeologia Polski, 1996 / Tom 41 / Numer 1-2, s. 139 - 167
BIBTEX@Article{ authors = " Beata Kurach, Anna Gręzak", title = "Konsumpcja mięsa w średniowieczu oraz w czasach nowożytnych na terenie obecnych ziem Polski w świetle danych archeologicznych / Anna Gręzak, Beata Kurach.", journal = "Archeologia Polski", issue = "1996 / Tom 41 / Numer 1-2", pages = "139 - 167" }