Renata Korzeniowska-Ginter
2 artykuły w 2 czasopismach
-
Ocena porównawcza usług gastronomicznych na terenie Gdyni z wykorzystaniem metody Servqual Opublikowano w: Problemy Zarządzania, Finansów i Marketingu 2011 / Tom 22 / s. 81 - 912011CZYSTY TEKST
Renata Korzeniowska-Ginter, Joanna Replińska, Ocena porównawcza usług gastronomicznych na terenie Gdyni z wykorzystaniem metody Servqual, Problemy Zarządzania, Finansów i Marketingu, 2011 / Tom 22, s. 81 - 91
BIBTEX@Article{ authors = " Renata Korzeniowska-Ginter, Joanna Replińska", title = "Ocena porównawcza usług gastronomicznych na terenie Gdyni z wykorzystaniem metody Servqual", journal = "Problemy Zarządzania, Finansów i Marketingu", issue = "2011 / Tom 22", pages = "81 - 91" }
-
Przygotowanie przetworów z warzyw jako przejaw racjonalnej konsumpcji żywności w polskich gospodarstwa domowych Opublikowano w: Studia i Prace Wydziału Nauk Ekonomicznych i Zarządzania 2017 / Tom 47 / Numer 3 / s. 257 - 2702017CZYSTY TEKST
Renata Korzeniowska-Ginter, Przygotowanie przetworów z warzyw jako przejaw racjonalnej konsumpcji żywności w polskich gospodarstwa domowych , Studia i Prace Wydziału Nauk Ekonomicznych i Zarządzania, 2017 / Tom 47 / Numer 3, s. 257 - 270
BIBTEX@Article{ authors = " Renata Korzeniowska-Ginter", title = "Przygotowanie przetworów z warzyw jako przejaw racjonalnej konsumpcji żywności w polskich gospodarstwa domowych ", journal = "Studia i Prace Wydziału Nauk Ekonomicznych i Zarządzania", issue = "2017 / Tom 47 / Numer 3", pages = "257 - 270" }