TYTUŁ ARTYKUŁU
ROK
CZYNNOŚCI
-
Kuchnia średniowieczna, nowożytna czy "narodowa"? : uwagi na marginesie książki "Le Cuisinier François" / Maria Dembińska. Opublikowano w: Kwartalnik Historii Kultury Materialnej 1984 / Tom 32 / Numer 4 / s. 549 - 5561984CZYSTY TEKST
Maria Dembińska, Jean-Louis Flandrin, Philip Montalba, Mary Hyman Montalba, Kuchnia średniowieczna, nowożytna czy "narodowa"? : uwagi na marginesie książki "Le Cuisinier François" / Maria Dembińska., Kwartalnik Historii Kultury Materialnej, 1984 / Tom 32 / Numer 4, s. 549 - 556
BIBTEX@Article{ authors = " Maria Dembińska, Jean-Louis Flandrin, Philip Montalba, Mary Hyman Montalba", title = "Kuchnia średniowieczna, nowożytna czy "narodowa"? : uwagi na marginesie książki "Le Cuisinier François" / Maria Dembińska.", journal = "Kwartalnik Historii Kultury Materialnej", issue = "1984 / Tom 32 / Numer 4", pages = "549 - 556" }