Adrianna Kręźlewicz
1 artykuły w 1 czasopismach
TYTUŁ ARTYKUŁU
ROK
CZYNNOŚCI
-
Poziomy metali szkodliwych dla zdrowia w różnych typach żywności = Levels of Metals Harmful to Health in Various Types of Food Opublikowano w: Studia Ecologiae et Bioethicae 2021 / Tom 19 / Numer 1 / s. 122 - 1552021CZYSTY TEKST
Anita Dziubak, Katarzyna Góralczyk, Adrianna Kręźlewicz, Poziomy metali szkodliwych dla zdrowia w różnych typach żywności = Levels of Metals Harmful to Health in Various Types of Food , Studia Ecologiae et Bioethicae, 2021 / Tom 19 / Numer 1, s. 122 - 155
BIBTEX@Article{ authors = " Anita Dziubak, Katarzyna Góralczyk, Adrianna Kręźlewicz", title = "Poziomy metali szkodliwych dla zdrowia w różnych typach żywności = Levels of Metals Harmful to Health in Various Types of Food ", journal = "Studia Ecologiae et Bioethicae", issue = "2021 / Tom 19 / Numer 1", pages = "122 - 155" }