Katarzyna Góralczyk
4 artykuły w 2 czasopismach
-
Wypowiadanie wojen i zawieranie pokoju przez Republikę Rzymską w świetle relacji Tytusa Liwiusza : próba analizy historycznoprawnej Opublikowano w: Przegląd Historyczno-Wojskowy 2015 / Tom 16 (67) / Numer 1 (251) / s. 7 - 262015CZYSTY TEKST
Katarzyna Góralczyk, Brygida Kuźniak, Wypowiadanie wojen i zawieranie pokoju przez Republikę Rzymską w świetle relacji Tytusa Liwiusza : próba analizy historycznoprawnej, Przegląd Historyczno-Wojskowy, 2015 / Tom 16 (67) / Numer 1 (251), s. 7 - 26
BIBTEX@Article{ authors = " Katarzyna Góralczyk, Brygida Kuźniak", title = "Wypowiadanie wojen i zawieranie pokoju przez Republikę Rzymską w świetle relacji Tytusa Liwiusza : próba analizy historycznoprawnej", journal = "Przegląd Historyczno-Wojskowy", issue = "2015 / Tom 16 (67) / Numer 1 (251)", pages = "7 - 26" }
-
Czy żywność ekologiczna rzeczywiście jest najlepsza? Opublikowano w: Studia Ecologiae et Bioethicae 2018 / Tom 16 / Numer 4 / s. 51 - 562018CZYSTY TEKST
Katarzyna Góralczyk, Czy żywność ekologiczna rzeczywiście jest najlepsza? , Studia Ecologiae et Bioethicae, 2018 / Tom 16 / Numer 4, s. 51 - 56
BIBTEX@Article{ authors = " Katarzyna Góralczyk", title = "Czy żywność ekologiczna rzeczywiście jest najlepsza? ", journal = "Studia Ecologiae et Bioethicae", issue = "2018 / Tom 16 / Numer 4", pages = "51 - 56" }
-
Paradoksy wyboru sposobów odżywiania się człowieka = Paradoxes of Choosing Human Diet Opublikowano w: Studia Ecologiae et Bioethicae 2020 / Tom 18 / Numer 2 / s. 71 - 802020CZYSTY TEKST
Katarzyna Góralczyk, Paradoksy wyboru sposobów odżywiania się człowieka = Paradoxes of Choosing Human Diet , Studia Ecologiae et Bioethicae, 2020 / Tom 18 / Numer 2, s. 71 - 80
BIBTEX@Article{ authors = " Katarzyna Góralczyk", title = "Paradoksy wyboru sposobów odżywiania się człowieka = Paradoxes of Choosing Human Diet ", journal = "Studia Ecologiae et Bioethicae", issue = "2020 / Tom 18 / Numer 2", pages = "71 - 80" }
-
Poziomy metali szkodliwych dla zdrowia w różnych typach żywności = Levels of Metals Harmful to Health in Various Types of Food Opublikowano w: Studia Ecologiae et Bioethicae 2021 / Tom 19 / Numer 1 / s. 122 - 1552021CZYSTY TEKST
Anita Dziubak, Katarzyna Góralczyk, Adrianna Kręźlewicz, Poziomy metali szkodliwych dla zdrowia w różnych typach żywności = Levels of Metals Harmful to Health in Various Types of Food , Studia Ecologiae et Bioethicae, 2021 / Tom 19 / Numer 1, s. 122 - 155
BIBTEX@Article{ authors = " Anita Dziubak, Katarzyna Góralczyk, Adrianna Kręźlewicz", title = "Poziomy metali szkodliwych dla zdrowia w różnych typach żywności = Levels of Metals Harmful to Health in Various Types of Food ", journal = "Studia Ecologiae et Bioethicae", issue = "2021 / Tom 19 / Numer 1", pages = "122 - 155" }