Agnieszka Próchniak
1 articles in 1 journals
ARTICLE TITLE
YEAR
ACTIONS
-
HACCP jako podstawa działalności polskich przedsiębiorstw branży spożywczej na rynku Unii Europejskiej Published in: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio H, Oeconomia 2004 / Tom 38 / p. 301 - 3132004Plain Text
Mirosław Michalski, Agnieszka Próchniak, Elżbieta Skrzypek, Alina Wnuk, HACCP jako podstawa działalności polskich przedsiębiorstw branży spożywczej na rynku Unii Europejskiej, Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio H, Oeconomia, 2004 / Tom 38, s. 301 - 313
BIBTEX@Article{ authors = " Mirosław Michalski, Agnieszka Próchniak, Elżbieta Skrzypek, Alina Wnuk", title = "HACCP jako podstawa działalności polskich przedsiębiorstw branży spożywczej na rynku Unii Europejskiej", journal = "Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio H, Oeconomia", issue = "2004 / Tom 38", pages = "301 - 313" }