-
Plonowanie mieszanek trawiasto-bobowatych w warunkach północno-wschodniej Polski = Yielding of grass-legume mixtures in north-east part of Polands. 5 - 12CZYSTY TEKST
Stanisław Benedycki, Tadeusz Bernatowicz, Plonowanie mieszanek trawiasto-bobowatych w warunkach północno-wschodniej Polski = Yielding of grass-legume mixtures in north-east part of Poland, Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Agrobiznesu w Łomży, 2016 / Numer 1(61), s. 5 - 12
BIBTEX@Article{ authors = " Stanisław Benedycki, Tadeusz Bernatowicz", title = "Plonowanie mieszanek trawiasto-bobowatych w warunkach północno-wschodniej Polski = Yielding of grass-legume mixtures in north-east part of Poland", journal = "Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Agrobiznesu w Łomży", issue = "2016 / Numer 1(61)", pages = "5 - 12" }
-
Porównanie plonu ogólnego sześciu odmian ziemniaka skrobiowego w trzech sezonach wegetacyjnych w ZDOO Marianowo = Comparison of the total yield of six varieties of potato starch in three growing seasons in ZDOO Marianowos. 13 - 22CZYSTY TEKST
Janusz Lisowski, Andrzej Borusiewicz, Piotr Ponichtera, Porównanie plonu ogólnego sześciu odmian ziemniaka skrobiowego w trzech sezonach wegetacyjnych w ZDOO Marianowo = Comparison of the total yield of six varieties of potato starch in three growing seasons in ZDOO Marianowo, Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Agrobiznesu w Łomży, 2016 / Numer 1(61), s. 13 - 22
BIBTEX@Article{ authors = " Janusz Lisowski, Andrzej Borusiewicz, Piotr Ponichtera", title = "Porównanie plonu ogólnego sześciu odmian ziemniaka skrobiowego w trzech sezonach wegetacyjnych w ZDOO Marianowo = Comparison of the total yield of six varieties of potato starch in three growing seasons in ZDOO Marianowo", journal = "Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Agrobiznesu w Łomży", issue = "2016 / Numer 1(61)", pages = "13 - 22" }
-
Stopień porażenia kukurydzy użytkowanej na ziarno przez grzyby z rodzaju "Fusarium" w latach 2014-2015 = The degree of infection maize grain utilized by fungi of the genus "fusarium" in the years 2014-2015s. 23 - 29CZYSTY TEKST
Jolanta Puczel, Bronisław F. Puczel, Stopień porażenia kukurydzy użytkowanej na ziarno przez grzyby z rodzaju "Fusarium" w latach 2014-2015 = The degree of infection maize grain utilized by fungi of the genus "fusarium" in the years 2014-2015, Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Agrobiznesu w Łomży, 2016 / Numer 1(61), s. 23 - 29
BIBTEX@Article{ authors = " Jolanta Puczel, Bronisław F. Puczel", title = "Stopień porażenia kukurydzy użytkowanej na ziarno przez grzyby z rodzaju "Fusarium" w latach 2014-2015 = The degree of infection maize grain utilized by fungi of the genus "fusarium" in the years 2014-2015", journal = "Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Agrobiznesu w Łomży", issue = "2016 / Numer 1(61)", pages = "23 - 29" }
-
ВЛИЯНИЕ АКТИВИРОВАННОГО УГЛЯ НА ФОРМИРОВАНИЕ РАСТЕНИЙ-РЕГЕНЕРАНТОВ ЧЕСНОКА ОЗИМОГО В КУЛЬТУРЕ IN-VITROs. 31 - 34CZYSTY TEKST
ВЛИЯНИЕ АКТИВИРОВАННОГО УГЛЯ НА ФОРМИРОВАНИЕ РАСТЕНИЙ-РЕГЕНЕРАНТОВ ЧЕСНОКА ОЗИМОГО В КУЛЬТУРЕ IN-VITRO, Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Agrobiznesu w Łomży, 2016 / Numer 1(61), s. 31 - 34
BIBTEX@Article{ authors = "", title = "ВЛИЯНИЕ АКТИВИРОВАННОГО УГЛЯ НА ФОРМИРОВАНИЕ РАСТЕНИЙ-РЕГЕНЕРАНТОВ ЧЕСНОКА ОЗИМОГО В КУЛЬТУРЕ IN-VITRO", journal = "Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Agrobiznesu w Łomży", issue = "2016 / Numer 1(61)", pages = "31 - 34" }
-
Эффeктвнocть иcnoльзoвaния фecтyлoлиyмa в чиcтoм видe и в cocтaвe бинapныx тpaвocмeceйs. 35 - 43CZYSTY TEKST
Б.В. Шелютто, Эффeктвнocть иcnoльзoвaния фecтyлoлиyмa в чиcтoм видe и в cocтaвe бинapныx тpaвocмeceй , Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Agrobiznesu w Łomży, 2016 / Numer 1(61), s. 35 - 43
BIBTEX@Article{ authors = " Б.В. Шелютто", title = "Эффeктвнocть иcnoльзoвaния фecтyлoлиyмa в чиcтoм видe и в cocтaвe бинapныx тpaвocмeceй ", journal = "Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Agrobiznesu w Łomży", issue = "2016 / Numer 1(61)", pages = "35 - 43" }
-
Zmiany w zawartości błonnika pokarmowego w dojrzewających korzeniach marchwi = Changes in the content dietary fiber in maturing roots of carrotss. 45 - 57CZYSTY TEKST
Beata Piłat, Zmiany w zawartości błonnika pokarmowego w dojrzewających korzeniach marchwi = Changes in the content dietary fiber in maturing roots of carrots, Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Agrobiznesu w Łomży, 2016 / Numer 1(61), s. 45 - 57
BIBTEX@Article{ authors = " Beata Piłat", title = "Zmiany w zawartości błonnika pokarmowego w dojrzewających korzeniach marchwi = Changes in the content dietary fiber in maturing roots of carrots", journal = "Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Agrobiznesu w Łomży", issue = "2016 / Numer 1(61)", pages = "45 - 57" }