Agata Szczebyło
1 artykuły w 1 czasopismach
TYTUŁ ARTYKUŁU
ROK
CZYNNOŚCI
-
Spożycie nasion roślin strączkowych w Polsce jako element modelu zrównoważonej konsumpcji żywności Opublikowano w: Prace Naukowe Akademii im. Jana Długosza w Częstochowie. Pragmata tes Oikonomias 2018 / Tom 12 / s. 35 - 452018CZYSTY TEKST
Ewa Halicka, Kinga Łuczyńska, Agata Szczebyło, Spożycie nasion roślin strączkowych w Polsce jako element modelu zrównoważonej konsumpcji żywności, Prace Naukowe Akademii im. Jana Długosza w Częstochowie. Pragmata tes Oikonomias, 2018 / Tom 12, s. 35 - 45
BIBTEX@Article{ authors = " Ewa Halicka, Kinga Łuczyńska, Agata Szczebyło", title = "Spożycie nasion roślin strączkowych w Polsce jako element modelu zrównoważonej konsumpcji żywności", journal = "Prace Naukowe Akademii im. Jana Długosza w Częstochowie. Pragmata tes Oikonomias", issue = "2018 / Tom 12", pages = "35 - 45" }