Ewa Halicka
2 artykuły w 2 czasopismach
-
Spożycie nasion roślin strączkowych w Polsce jako element modelu zrównoważonej konsumpcji żywności Opublikowano w: Prace Naukowe Akademii im. Jana Długosza w Częstochowie. Pragmata tes Oikonomias 2018 / Tom 12 / s. 35 - 452018CZYSTY TEKST
Ewa Halicka, Kinga Łuczyńska, Agata Szczebyło, Spożycie nasion roślin strączkowych w Polsce jako element modelu zrównoważonej konsumpcji żywności, Prace Naukowe Akademii im. Jana Długosza w Częstochowie. Pragmata tes Oikonomias, 2018 / Tom 12, s. 35 - 45
BIBTEX@Article{ authors = " Ewa Halicka, Kinga Łuczyńska, Agata Szczebyło", title = "Spożycie nasion roślin strączkowych w Polsce jako element modelu zrównoważonej konsumpcji żywności", journal = "Prace Naukowe Akademii im. Jana Długosza w Częstochowie. Pragmata tes Oikonomias", issue = "2018 / Tom 12", pages = "35 - 45" }
-
Influence of B2C Sustainability Labels in the Purchasing Behaviour of Polish Consumers in the Olive Oil Market Opublikowano w: Olsztyn Economic Journal 2019 / Tom 14 / Numer 3 / s. 299 - 3112019CZYSTY TEKST
Ewa Halicka, Joanna Kaczorowska, Aleksandra Prandota, Krystyna Rejman, Influence of B2C Sustainability Labels in the Purchasing Behaviour of Polish Consumers in the Olive Oil Market , Olsztyn Economic Journal, 2019 / Tom 14 / Numer 3, s. 299 - 311
BIBTEX@Article{ authors = " Ewa Halicka, Joanna Kaczorowska, Aleksandra Prandota, Krystyna Rejman", title = "Influence of B2C Sustainability Labels in the Purchasing Behaviour of Polish Consumers in the Olive Oil Market ", journal = "Olsztyn Economic Journal", issue = "2019 / Tom 14 / Numer 3", pages = "299 - 311" }