Kinga Łuczyńska
1 artykuły w 1 czasopismach
    TYTUŁ ARTYKUŁU
    ROK
    
    CZYNNOŚCI
- 
        Spożycie nasion roślin strączkowych w Polsce jako element modelu zrównoważonej konsumpcji żywności Opublikowano w: Prace Naukowe Akademii im. Jana Długosza w Częstochowie. Pragmata tes Oikonomias 2018 / Tom 12 / s. 35 - 452018CZYSTY TEKSTEwa Halicka, Kinga Łuczyńska, Agata Szczebyło, Spożycie nasion roślin strączkowych w Polsce jako element modelu zrównoważonej konsumpcji żywności, Prace Naukowe Akademii im. Jana Długosza w Częstochowie. Pragmata tes Oikonomias, 2018 / Tom 12, s. 35 - 45 BIBTEX@Article{ authors = "Ewa Halicka, Kinga Łuczyńska, Agata Szczebyło", title = "Spożycie nasion roślin strączkowych w Polsce jako element modelu zrównoważonej konsumpcji żywności", journal = "Prace Naukowe Akademii im. Jana Długosza w Częstochowie. Pragmata tes Oikonomias", issue = "2018 / Tom 12", pages = "35 - 45" }