Anna Kamińska-Dwórznicka
2 artykuły w 1 czasopismach
-
Ocena sposobu żywienia mężczyzn uprawiających amatorsko sporty siłowe Opublikowano w: Zeszyty Naukowe Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej im. Witelona w Legnicy 2018 / Tom 28 (3) / s. 9 - 192018CZYSTY TEKST
Ewa Gondek, Małgorzata Janczar-Smuga, Anna Kamińska-Dwórznicka, Dorota Nowak, Katarzyna Świniarska, Artur Wiktor, Ocena sposobu żywienia mężczyzn uprawiających amatorsko sporty siłowe , Zeszyty Naukowe Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej im. Witelona w Legnicy, 2018 / Tom 28 (3), s. 9 - 19
BIBTEX@Article{ authors = " Ewa Gondek, Małgorzata Janczar-Smuga, Anna Kamińska-Dwórznicka, Dorota Nowak, Katarzyna Świniarska, Artur Wiktor", title = "Ocena sposobu żywienia mężczyzn uprawiających amatorsko sporty siłowe ", journal = "Zeszyty Naukowe Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej im. Witelona w Legnicy", issue = "2018 / Tom 28 (3)", pages = "9 - 19" }
-
Wybrane właściwości zyczne ekstrudowanego pieczywa bezglutenowego wzbogaconego dodatkiem mąki z żołędzi Opublikowano w: Zeszyty Naukowe Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej im. Witelona w Legnicy 2016 / Tom 20 (3) / s. 33 - 412016CZYSTY TEKST
Ewa Gondek, Ewa Jakubczyk, Anna Kamińska-Dwórznicka, Dorota Nowak, Katarzyna Samborska, Wybrane właściwości zyczne ekstrudowanego pieczywa bezglutenowego wzbogaconego dodatkiem mąki z żołędzi, Zeszyty Naukowe Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej im. Witelona w Legnicy, 2016 / Tom 20 (3), s. 33 - 41
BIBTEX@Article{ authors = " Ewa Gondek, Ewa Jakubczyk, Anna Kamińska-Dwórznicka, Dorota Nowak, Katarzyna Samborska", title = "Wybrane właściwości zyczne ekstrudowanego pieczywa bezglutenowego wzbogaconego dodatkiem mąki z żołędzi", journal = "Zeszyty Naukowe Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej im. Witelona w Legnicy", issue = "2016 / Tom 20 (3)", pages = "33 - 41" }