Ewa Babicz-Zielińska
2 artykuły w 2 czasopismach
-
Postawy i zachowania kobiet wobec żywności prozdrowotnej Opublikowano w: Studia i Prace Wydziału Nauk Ekonomicznych i Zarządzania 2016 / Tom 43 / Numer 3 / s. 199 - 2082016CZYSTY TEKST
Ewa Babicz-Zielińska, Witold Kozirok, Elżbieta Marciszewicz, Postawy i zachowania kobiet wobec żywności prozdrowotnej, Studia i Prace Wydziału Nauk Ekonomicznych i Zarządzania, 2016 / Tom 43 / Numer 3, s. 199 - 208
BIBTEX@Article{ authors = " Ewa Babicz-Zielińska, Witold Kozirok, Elżbieta Marciszewicz", title = "Postawy i zachowania kobiet wobec żywności prozdrowotnej", journal = "Studia i Prace Wydziału Nauk Ekonomicznych i Zarządzania", issue = "2016 / Tom 43 / Numer 3", pages = "199 - 208" }
-
Perspektywy wykorzystania żywności etnicznej w gastronomii Opublikowano w: Problemy Zarządzania, Finansów i Marketingu 2011 / Tom 22 / s. 331 - 3392011CZYSTY TEKST
Ewa Babicz-Zielińska, Marzena Jeżewska-Zychowicz, Perspektywy wykorzystania żywności etnicznej w gastronomii, Problemy Zarządzania, Finansów i Marketingu, 2011 / Tom 22, s. 331 - 339
BIBTEX@Article{ authors = " Ewa Babicz-Zielińska, Marzena Jeżewska-Zychowicz", title = "Perspektywy wykorzystania żywności etnicznej w gastronomii", journal = "Problemy Zarządzania, Finansów i Marketingu", issue = "2011 / Tom 22", pages = "331 - 339" }