Katarzyna Gibel
3 artykuły w 2 czasopismach
-
"Apicius. A critical edition with an introduction and an English translation of the Latin recipe text Apicius", eds. Christopher Grocock and Sally Grainger, Totnes 2006 : [recenzja] Opublikowano w: Przegląd Nauk Historycznych 2009 / Tom 8 / Numer 1 / s. 153 - 1592009CZYSTY TEKST
Katarzyna Gibel, Sally Grainger, Christopher Grocock, Maciej Kokoszko, "Apicius. A critical edition with an introduction and an English translation of the Latin recipe text Apicius", eds. Christopher Grocock and Sally Grainger, Totnes 2006 : [recenzja], Przegląd Nauk Historycznych, 2009 / Tom 8 / Numer 1, s. 153 - 159
BIBTEX@Article{ authors = " Katarzyna Gibel, Sally Grainger, Christopher Grocock, Maciej Kokoszko", title = ""Apicius. A critical edition with an introduction and an English translation of the Latin recipe text Apicius", eds. Christopher Grocock and Sally Grainger, Totnes 2006 : [recenzja]", journal = "Przegląd Nauk Historycznych", issue = "2009 / Tom 8 / Numer 1", pages = "153 - 159" }
-
"On the observance of foods. De observatione ciborum", Anthimus, translated end edited by Mark Grant, 2nd edition, Totnes 2007 : [recenzja] Opublikowano w: Przegląd Nauk Historycznych 2009 / Tom 8 / Numer 2 / s. 245 - 2492009CZYSTY TEKST
Katarzyna Gibel, Mark Grant, Maciej Kokoszko, Anthimus, "On the observance of foods. De observatione ciborum", Anthimus, translated end edited by Mark Grant, 2nd edition, Totnes 2007 : [recenzja], Przegląd Nauk Historycznych, 2009 / Tom 8 / Numer 2, s. 245 - 249
BIBTEX@Article{ authors = " Katarzyna Gibel, Mark Grant, Maciej Kokoszko, Anthimus", title = ""On the observance of foods. De observatione ciborum", Anthimus, translated end edited by Mark Grant, 2nd edition, Totnes 2007 : [recenzja]", journal = "Przegląd Nauk Historycznych", issue = "2009 / Tom 8 / Numer 2", pages = "245 - 249" }
-
"Cooking Apicius. Roman Recipes for Today", Sally Grainger, Totnes 2006 : [recenzja] Opublikowano w: Przegląd Historyczny 2009 / Tom 100 / Numer 3 / s. 649 - 6502009CZYSTY TEKST
Katarzyna Gibel, Sally Grainger, "Cooking Apicius. Roman Recipes for Today", Sally Grainger, Totnes 2006 : [recenzja] , Przegląd Historyczny, 2009 / Tom 100 / Numer 3, s. 649 - 650
BIBTEX@Article{ authors = " Katarzyna Gibel, Sally Grainger", title = ""Cooking Apicius. Roman Recipes for Today", Sally Grainger, Totnes 2006 : [recenzja] ", journal = "Przegląd Historyczny", issue = "2009 / Tom 100 / Numer 3", pages = "649 - 650" }