Sally Grainger
6 artykuły w 3 czasopismach
-
"Apicius. A critical edition with an introduction and an English translation of the Latin recipe text Apicius", eds. Christopher Grocock and Sally Grainger, Totnes 2006 : [recenzja] Opublikowano w: Przegląd Nauk Historycznych 2009 / Tom 8 / Numer 1 / s. 153 - 1592009CZYSTY TEKST
Katarzyna Gibel, Sally Grainger, Christopher Grocock, Maciej Kokoszko, "Apicius. A critical edition with an introduction and an English translation of the Latin recipe text Apicius", eds. Christopher Grocock and Sally Grainger, Totnes 2006 : [recenzja], Przegląd Nauk Historycznych, 2009 / Tom 8 / Numer 1, s. 153 - 159
BIBTEX@Article{ authors = " Katarzyna Gibel, Sally Grainger, Christopher Grocock, Maciej Kokoszko", title = ""Apicius. A critical edition with an introduction and an English translation of the Latin recipe text Apicius", eds. Christopher Grocock and Sally Grainger, Totnes 2006 : [recenzja]", journal = "Przegląd Nauk Historycznych", issue = "2009 / Tom 8 / Numer 1", pages = "153 - 159" }
-
"The Classical Cookbook", Andrew Dalby, Sally Grainger, London 2000 : [recenzja] Opublikowano w: Collectanea Philologica 2008 / Tom 11 / s. 177 - 1812008CZYSTY TEKST
Andrew Dalby, Sally Grainger, Maciej Kokoszko, "The Classical Cookbook", Andrew Dalby, Sally Grainger, London 2000 : [recenzja], Collectanea Philologica, 2008 / Tom 11, s. 177 - 181
BIBTEX@Article{ authors = " Andrew Dalby, Sally Grainger, Maciej Kokoszko", title = ""The Classical Cookbook", Andrew Dalby, Sally Grainger, London 2000 : [recenzja]", journal = "Collectanea Philologica", issue = "2008 / Tom 11", pages = "177 - 181" }
-
"Cooking „Aptcius”. Roman Recipes for Today, Prospect Books", Sally Grainger, Totnes 2006 : [recenzja] Opublikowano w: Przegląd Nauk Historycznych 2007 / Tom 6 / Numer 1-2 / s. 194 - 1982007CZYSTY TEKST
Sally Grainger, Maciej Kokoszko, "Cooking „Aptcius”. Roman Recipes for Today, Prospect Books", Sally Grainger, Totnes 2006 : [recenzja], Przegląd Nauk Historycznych, 2007 / Tom 6 / Numer 1-2, s. 194 - 198
BIBTEX@Article{ authors = " Sally Grainger, Maciej Kokoszko", title = ""Cooking „Aptcius”. Roman Recipes for Today, Prospect Books", Sally Grainger, Totnes 2006 : [recenzja]", journal = "Przegląd Nauk Historycznych", issue = "2007 / Tom 6 / Numer 1-2", pages = "194 - 198" }
-
"Cooking “Apicius”. Roman Recipes for Today", Sally Grainger, Totnes 2006 : [recenzja] Opublikowano w: Przegląd Nauk Historycznych 2009 / Tom 8 / Numer 2 / s. 256 - 2602009CZYSTY TEKST
Sally Grainger, Maciej Kokoszko, "Cooking “Apicius”. Roman Recipes for Today", Sally Grainger, Totnes 2006 : [recenzja], Przegląd Nauk Historycznych, 2009 / Tom 8 / Numer 2, s. 256 - 260
BIBTEX@Article{ authors = " Sally Grainger, Maciej Kokoszko", title = ""Cooking “Apicius”. Roman Recipes for Today", Sally Grainger, Totnes 2006 : [recenzja]", journal = "Przegląd Nauk Historycznych", issue = "2009 / Tom 8 / Numer 2", pages = "256 - 260" }
-
"Apicius. A critical edition with an introduction and an English translation of the Latin recipe text Apicius", wyd. Christopher Grocock, Sally Grainger, Totnes 2006 : [recenzja] Opublikowano w: Przegląd Historyczny 2009 / Tom 100 / Numer 3 / s. 647 - 6482009CZYSTY TEKST
Sally Grainger, Christopher Grocock, Maciej Kokoszko, "Apicius. A critical edition with an introduction and an English translation of the Latin recipe text Apicius", wyd. Christopher Grocock, Sally Grainger, Totnes 2006 : [recenzja] , Przegląd Historyczny, 2009 / Tom 100 / Numer 3, s. 647 - 648
BIBTEX@Article{ authors = " Sally Grainger, Christopher Grocock, Maciej Kokoszko", title = ""Apicius. A critical edition with an introduction and an English translation of the Latin recipe text Apicius", wyd. Christopher Grocock, Sally Grainger, Totnes 2006 : [recenzja] ", journal = "Przegląd Historyczny", issue = "2009 / Tom 100 / Numer 3", pages = "647 - 648" }
-
"Cooking Apicius. Roman Recipes for Today", Sally Grainger, Totnes 2006 : [recenzja] Opublikowano w: Przegląd Historyczny 2009 / Tom 100 / Numer 3 / s. 649 - 6502009CZYSTY TEKST
Katarzyna Gibel, Sally Grainger, "Cooking Apicius. Roman Recipes for Today", Sally Grainger, Totnes 2006 : [recenzja] , Przegląd Historyczny, 2009 / Tom 100 / Numer 3, s. 649 - 650
BIBTEX@Article{ authors = " Katarzyna Gibel, Sally Grainger", title = ""Cooking Apicius. Roman Recipes for Today", Sally Grainger, Totnes 2006 : [recenzja] ", journal = "Przegląd Historyczny", issue = "2009 / Tom 100 / Numer 3", pages = "649 - 650" }